FAQ


Een spelshow van Jarno Kikkert wordt in teamverband gespeeld. Elk deelnemende team ontvangt een stemkastje om de vragen te beantwoorden. De quizmaster presenteert de spelshow die te volgen is op een professioneel projectiescherm bij u op locatie. Naast meerkeuzevragen komen er ook muziekfragmenten, filmfragmenten en karaoke aan bod. Alle spelshows worden verstrekt met professioneel licht en geluid.

Er zijn 2 arrangementen te boeken namelijk; een 2 uur arrangement en een 3 uur arrangement. Voor de KidsQuiz en OuderenQuiz is een 1,5 uur arrangement van toepassing. Uiteraard zijn de arrangementen uit te breiden en daarvoor u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

In principe hanteren wij geen minimale groepsgrote. Voor kleine en grote groepen bieden wij verassende spelshows! Wij hanteren vaste prijzen tot 100 personen en geen prijs per persoon.

Wij kunnen spelshows verzorgen tot maximaal 400 personen. Voor groepen vanaf 100 personen maken wij graag een aangepaste offerte.

Ja dat kan! Hoe leuk is het om vragen over uw organisatie/event terug te laten komen in de spelshow. Een gepersonaliseerde spelshow geeft net dat extraatje!

Om alles vakkundig op te bouwen en te instaleren zijn wij graag 1,5 uur voor aanvang aanwezig. De op en afbouwtijd zit bij de prijs inbegrepen.

De spelshow installatie past bijna overal op locatie. Voor een optimale beleving is het wenselijk om ruimte vrij te houden van 4 meter breed en 2 meter diep.