Reserveren

Jong, verfrissend en nieuw!

Jarno Kikkert is een professioneel presenator, entertainer én quizmaster in één! Door de verschillende ervaringen qua presentaties, weet hij van elke gelegenheid een groot feest te maken.
Top 2000 spelshow
Jumbo Coevorden
Jumbo Coevorden22 februari 2020
Lees verder
“We hebben vorig jaar de pubquiz al gedaan tijdens ons personeelsfeest, en nu ik hou van Holland. We hebben twee keer een geweldig feest gehad. Dus echt een aanrader! “
Diekdaegen Wijhe
Diekdaegen Wijhe11 september 2019
Lees verder
“Met plezier kijken wij terug op een zeer geslaagde Pubquiz verzorgd door Jarno kikkert Entertainment. Afgelopen weekend streden 44 teams tegen elkaar in de feesttent tijdens de Diekdaegen. Elk team was voorzien van een stemkastje, dit maakte de quiz erg leuk en interactief!”
Dabeko Dalfsen
Dabeko Dalfsen 8 oktober 2019
Lees verder
“Het was een erg leuke afwisselende quiz, waarin hij de teams erg actief en enthousiast wist te krijgen. Achteraf veel complimenten gekregen. Een aanrader dus!”

“Een unieke beleving”
is dan ook het motto waar Jarno Kikkert voor staat!

Jarno kikkert wil het beste geven wat er is! Het is meer dan alleen presenteren, Jarno Kikkert heeft er gevoel voor en speelt op een enthousiaste manier in op de reacties van de deelnemende gasten. Gepaard met een veelzijdige spelshow maakt hij van uw evenement een waar succes!
Ik hou van Holland spelshow
Jarno Kikkert de spreker
stemkastje

Reserveer nu

Klaar voor een onvergetelijke ervaring? Reserveer nu en ervaar zelf hoe Jarno Kikkert uw evenement transformeert tot een spectaculaire en interactieve belevenis.